är gaaanska taggad!

åker iväg till ett ridhus imorgon och tränar, jisses vad jag är taggad! är i stallet tidigt, som alla andra dagar...och fixar lite sen åker jag vid tolv. kul att få komma ut lite med herr Galliano ;)
 
måste svara på sista frågan på SO:n sen ÄNTLIGEN är jag klar med skolarbetet..fast sen måste jag plugga spanska, juuste. som ni märker skriver jag knappt här och jag hinner faktiskt inte med det heller, kommer upp inlägg lite då och då ;) 

ip adress

känslan när man känner igen en ip adress och vet vem det är som kommenterar, av hur man läser det, ganska elakt..

jag är med och tävlar!

http://carlssonpataket.se/?p=12361 & http://www.avantiafritid.se/ 



gotta say...

...Galliano gick superfint idag, hade markarbete och det gick alltså förvånadsvärt bra! men sen kom jag hem och kom ihåg att jag måste göra läxa, underbart.. så ska sätta mig med den nu och sen duscha. hadé !

btw, Gallo har fått en skötare

veckan:

Tage har fått rastas rätt mycket för herreguuud vad pigg han är! hoppade honom i onsdes och faktiskt är han rolig att hoppa, han drar lite mot hindret och blir starkare men riktigt roligt, vilken fjönt jag har varit och inte velat hoppa honom på typ ett år haha. 

Red Galliano igen, har inte ridit honom på två veckor och han trampade på rätt bra ändå! bytade med maria så hon fick rida Gallo och jag hennes d-ponny Hassel. Vilken förändring sen i somras! han var verkligen riktigt lugn, förut hoppade han meter upp i luften, bockade och kastade sig osv..duuktig maria! ♥
 
imorgonbitti rider jag Galliano, förhoppingsvis på fältet. efter det har jag US-möte klockan halv ett!
har mycket att göra, hörs nån gång jag har tid heh ;) 

snart näst sista dagen med tage

har väl gått helt ok, kan berätta mer imorgon
 
men alltså, ibland undrar jag hur skolverket tänker. vi elever har seriöst ingen fritid alls längre?! jag har sammanlagt 7 prov, inlämningar och redovisningar denna veckan + att vi ska läsa varenda dag + svara på en massa riktigt jobbiga frågor efter varje gång. jag blir så trött på detta, sitter och gör en spanska redovising såhär mitt i natten och har redovisningen imorgon bitti klockan 8. och just att jag sitter NU är för att jag har haft så sjuukt mycket annat OCh faktiskt tar hästar tid, blir så äckligt arg hade kunnat slå till nån på skolverket just nu alltså. HEJSAN F I SPANSKA, VÄLKOMMEN TILL MITT LIV
 
kommer aldrig orka resa mig ur sängen imorgonbitti, just beacuse skolan. fuuuck this shit, just sayin' 
nej, ska fortsätta med spanskan nu och sen får jag väl se imorgon om jag mår bättre. gör jag inte det så..stannar jag hemma...
 

hahahahaha ella!


hoppas på ett bättre ridpass ;)

ja, detta ridpasset var ju helt spårat. hade noll kontroll i början av galoppen och han slappnade inte av och var allmänt svår, riktigt jobbigt för jag vet ju hur bra det oftast går med honom men Anna har sagt att han ÄR mycket piggare nu så jag måste motionera honom myckeeeet! hahah, snacka om att jag kommer få motion alltså :)
 
planerna imorgon: 
åker ut till stallet tidigt, borstar tage lite och sen går ut och går med honom om det inte regnar. regnar det släpper jag honom i hallen :) 
tar på sadel & träns och sen rider jag lite på banan
är han lugn skrittar jag ut :) är han inte såååå fortsätter jag rida på banan istället..
 
är säkert klar till ett för då har jag US möte, efter det mockar jag till både Galliano och Tage, borstar lite på Gallo med skulle jag tro ;) skön dag! 
 
lite sådär charmig bild från typ i våras eller nåt? ;) 
 
/ lizette . ♥

ridpasset gick åt skoooogen, I'm just sayin'

skriver mer om det sen! 

yesyesyes!!

imorgon har jag tageee♥ 
 
hade sovmorgon idag, thank god, fick reda på att 8:2 skulle redovisa idag och 8:1 nästa vecka alltså jag=GLAD
rätt chill resten av dagen, kollade på film hela projekten :') pratade också med Jeanette, äntligen typ..
måste också berätta:
 
Min mormor är så sjukt stark, och jag kan inte tacka henne nog för allt hon gjort för mig. älskar henne! Igårkväll fick hon en hjärtinfarkt och idag fick hon åka hem och hon mår bra nu♥ eller ja, hur man nu kan föreställa sig bra..lämnar hon mig nu vet jag inte vad jag ska ta mig till helt ärligt alltså.
 
Bättre att komma på andra tankar nudå, Galliano har fortfarande ingen sko på ena fram, och det får han itne förräns på måndag men jag har ju Tage att rida :) Imorgon följer antagligen Julia och Alice med till stallet, ska bli kul om dom kan såklart! :) är trött nu, så ska slänga mig framför TV:n snart, hörs imorgon med bilder är lite fattig på det just nu ;) 
 
/ lizette . ♥

finally..

Torsdag idag, äntligen..ska ju träna ikväll och det är sjukt behövligt just nu. Är ganska skoltrött!
 
Precis slängt i mig nudlar♥ hehe..och nu ska jag läsa genom redovisningen och träna träna träna! läser boken ikväll efter stallet, ska bli så skönt att sova ikväll asså..men imorgon har jag ju en redovisning, snacka om att jag inte längtar!! är liksom rädd för att stå däruppe och prata inför klassen, thank god att vi är 4 stycken ;)
 
vet inte om jag skriver mer ikväll, hinner jag och orkar jag gör jag det!

btw!!

måste ju berätta vad som har "hänt" och seriöst, detta ska jag ikke prata om egentligen men jag blev så himla arg!
 
det är såhär att det är folk som har stulit från stallet, och förra tisdagen fick vi reda på vilka det var och de kom och lämnade sakerna (en av dom iaf) då sa Angelika till mig att i högen med schabrak hade hon sett ett blått med silverkant, hon vet om att jag har ett sånt men senast jag använde mitt var liksom på söndagen? och jag är ALLTID jättenoga med att inte låta schabraket vara kvar på sadeln, det är BARA jag som använder det. 

så jag tänkte ifall att det är mitt så borde jag kolla, kollade då och jovisst det var ju mitt schabrak. Dom har alltså gått in och ÖPPNAT MITT SKÅP av no reason och TAGIT ett av mina favorit schabrak. det är ju bara så idiotiskt... det roliga är att jag känner dessa människor också, wonderful
 
deeeeeet är det jag menar ;) 
 
/ lizette . ♥

det dära skolarbetet right?

måste skriva klart NO:n så imorgon jobbar jag och julia klart med vår pp + göra stödord!
 ORKAR VERKLIGEN INTE HAHA :( 
får göra mitt bästa, vill så sjukt gärna ha bra betyg men just sayin' lycka till..
 
från och med lördag och en vecka framåt, har jag Tage! är verkligen supertaggad och längtar, han är ju så himla fin! vi får väl se hur slut jag kommer vara efter den veckan hahaha, jag menar han är nästan 180 cm hög tar ganska mycket på en ;) + att mocka och väga upp hö till honom och jag kan väl säga så..han äter ju inte lite heller :p
 
men riiiktigt taggaaaaaad! iaf, ska göra spanskan och sen NO:n hadé!
 
 
 

just can't get enough ♥

världens finaste, ♥

home again!

klippte mig, åkte till ella, sen stallet  och vidare till tess! det var min dag igår ;) hade sjukt kul med alla igår, riktigt kul! och helt flippat..
 
ska iväg till hööks nu, slänger upp bild på mitt hår sen ;) 
 
/ lizette . ♥

snabb uppdatering!

ska duscha nu och göra V mig, pappa hämtar mig kvart över 10 så ska jag äntligen åka till frisören och klippa mig! efter det åker jag och ella in till väla, sen hem och packa och sticka iväg igen.. haha, kommer bli super det här, om det inte regnar! ;) 
 
hörs senare, är lite sur, eller nej. VÄLDIGT arg över en sak, berättar mer sen! 
 
/ lizette . ♥

sorry!

dålig uppdatering idag, ledsen för det! gjorde idrottsprovet idag och det kändes väl helt okej, hoppas verkligen att jag får bra betyg på det..åkte direkt till stallet och kom inte hem förräns för typ en kvart sen, så kan ju säga att jag är gaaanska trött ;)
 
haha, true story
 
/ lizette . ♥

puh, kan andas ut. lite i alla fall!

ska bara skicka svenska uppgiften, och plugga till idrottsprovet seeen har jag klarat av allt. gjorde bokredovisningen, gjort SO provet och typ..NO:n. såå skönt att ha SO provet gjort! skrev ugefär 9 sidor på en timme och fem minuter, mina fingrar är helt döda..
 
åker ut till stallet ikväll och tränar, längesen jag var i stallet känns det som haha! så längtar faktiskt lite, om det inte regnar då ;) 
 
 
/ lizette . ♥

min humor, I'm just sayin'


sjukt stressad så det finns inte!

imorgon bitti har jag antagligen ett oförberett spanskaprov, sen har jag en inlämning och en bokredovisning på svenskan, och sen har jag ett sjukt jobbigt SO prov. jämföra hit och dit, konsekvenser, varför, hur osv..jag orkar seriöst inte! för att inte glömma så har jag ju idrottsprov på fredag och vi fick reda på vad vi skulle ha prov på .. IDAG! 
 
har precis ätit så ska sätta mig och läsa på SO:n, måste verkligen kunna allt. lägga mig själv på en A nivå, HAHAHAHA dagens...

hörs sen! / lizette . ♥

håla

cyklade hem nu på hålan efter teorin på idrotten, rätt chill ändå.. har konditions & orienteringprov typ haha.. på fredag. Ska göra V mig nu, igen och sen börjar jag inte förrän 11 :)
 
Bästis! ♥
 
/ lizette .♥

HAHA söt!


ringer pappaaaa!

ringer honom nuu så har jag det gjort (y'

gör lite till på ena svenska uppgiften imorgon, ska duscha och sen läsa ;) 
 
 
/ lizette . ♥

hahah, so true, so true...


läxaläxaläxa

MÅSTE GÖRA SVENSKAN, får panik på mig själv så lat jag är! 
så har kollat alla bloggar nu, måste kolla alla innan jag gör nåt annant haha..ringer pappa ikväll för vilket av det jag skrev igår gjorde jag egentligen? nothing.
 
skrivaskrivaläääxaaaa
 
finfina pållen ♥
 
/ lizette . ♥

ändrade planer!

Ella kunde inte sjunga idag, hon har nog ont i halsen tror jag så jag sitter och letar lite fakta till no:n nu..
 
måste verkligen få detta klart alltså:

  • ringa pappa om pengar osv.
  • fakta till no:n, ska vara klart idag
  • svenskan, börja på den i alla fall

true that
 
/ lizette . ♥

RSS 2.0