starting over, again!

såå, äntligen kan jag kanske komma igång med bloggning igen!

Red både Galliano och Filur idag :) Galliano var hur fin som helst, som vanligt haha! Filur var lite spänd och stel. Tränade för Anna, och jag tror verkligen att vi behövde det. För damn vad han tyckte det var jobbigt! Supersöt var han när han gjorde små bocksprång, jättegulligt :P
Nu börjar jag träna inför tävlingarna till våren, jag och Filur kommer ju skina på banorna ;) om han bantar ner magen lite...

Annars för övrigt red jag LA:1 med honom, gick väl ganska bra för att vara den första gången. Skänkelvikningarna spikade han ! :D


saknar verkligen oss.. ♥


haha!

skrattar åt dig! förstår inte du att jag inte tror dig, du tävlar inte dressyr högt, det kan jag nog slå vad om.. om du nu ändå ska hålla på att käfta emot så kan du väl sluta läsa min blogg. Det är så, jag vet det själv, det är du som inte känner hästen och ser hur han faktiskt är. Dessutom, om du inte känner mig, HUR kan du kalla mig tönt? Det är så omoget av folk.. Förlåt mig, men blir man inte ledsen av detta ?
Om jag nu säger att det är så, att han var ovan för att det var stelt men att han har vant sig nu, så är det väl så, eller är det något fel med det ? Jag har min egen åsikt om hur jag upplever det, men om man nu så gärna vill kommentera något så dumt så är det väl lika bra att vara tyst och bråka med någon face 2 face.

haha, men herregud. Jag började inte blogga igen för att jag ville ha en massa dumma kommentarer. jag ville göra detta igen för att jag behvövde något nytt och få skriva av mig. Tillräckligt redan, så sluta..

Ni andra som själva bloggar, tycker ni att det är kul att få någon efter sig som bara gör sig dum?

kram / lizette . ♥



det är vad jag tror ...

Jag tror i alla fall att Galliano var ovan med att ha mitt träns i början, trots allt, det är nytt och lite stelt. Han tycker kanske inte om när det är så ? ;) Nu är han van vid det och går som vanligt, vad annars hade det kunnat vara, i alla fall. Det är vad jag tror och det är jag själv som rider och har varit med om detta, inte du.

Jag i mig själv tycker inte om folk som är otrevliga varken face 2 face eller via datorn. Tror inte någon tycker det är kul ;) Men annars är jag trevlig, haha :)

kram / lizette . ♥


träning för Anna idag!

Träningen för Anna idag gick hur bra som helst, även fast Galliano var lite seg ;) Men han var riktigt fin, så glad att jag har honom. En jag kan utvecklas med, det är jag jätteglad över :)

För en gång skull rider jag någon som kan och har kapacitet för högre klasser både i dressyr och hoppning. Jag tror att Galliano kommer gå långt, han kommer bli bäst om sisådär ett eller två år ;)


haha, bild på mig och Rasmus i somras . Vild ponny , haha!

kram :) / lizette . ♥


i höganäs

Åkte till Höganäs nu på kvällen, mamma bor ju där.

Jag ska ta grönt kort om ca 1 vecka eftersom jag vill ut och tävla, är det någon av er som vet var man tar ryttarlicens också?


bjuuder! ;)

kram :) / lizette . ♥


mitt allt ♥


1/1-2012

Hade utsläppet idag, första dagen på året 2012. Och det blev ju bara värre, det spöregnade ute! Så jag mockade, löslongerade och busade med Galliano litei hallen. Hade ingen lust att rida när det var så dåligt väder. Nu är jag äntligen hemma igen, så ska hoppa in i duschen snart ;)



kram :) / lizette . ♥

vart tog du vägen?

Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort för fel .. men det verkar som om att allt är mitt fel.
Allt har försvunnit, mina närmaste vänner... förra vintern var allt perfekt. Då gick allt skitbra! Baloo var helt underbar, Kornetta fanns och var helt underbar hon med. Jag hade mina närmaste vänner och jag var så nöjd, helt perfekt.

Men nu är allt förstört. allt. Baloo går inte alls bra, han är på helfoder och ska säljas, jag kan inte fatta det. jag har snart haft honom i två år, och jag ska bara släppa honom?! som om att någon kommer tro att jag inte kommer bli ledsen?! jag kommer aldrig vänja mig vid att någon annan sitter på hans rygg och inte jag.
Kornetta finns inte mer, och hon var den jag kunde vara hos när allt var skit. Att få veta en sen kväll att hon skulle avlivas dagen därpå klockan 5 på morgonen, man får en total chock, att få se sitt hjärta en sista gång, en sista sekund... det var så hemskt att jag skulle kunna ta mitt liv! jag saknar Kornetta något enormt, det gör ont bara jag tänker tillbaks på dem stunder hon och jag har haft tillsammans... jag kan fortfarande sitta och gråta floder över henne, att hon inte finns mera.

och Nella... även fast jag inte hade henne så länge lärde jag känna henne, precis som jag gör just nu med Galliano. Hon var också en helt underbar häst, hon hade ett hjärta av guld..
Jag valde att fortsätta och kämpa efter Kornettas död och att få veta att Baloo skulle säljas, jag fortsatte ändå. Jag ville vara stark, göra allt vad jag kunde med hästarna. Jag trodde allt skulle bli okej. Men det var det verkligen inte...inget var okej. Jag fick allt samtidigt, allt blev så himla dåligt i skolan, jag förlorade mina närmaste vänner och framförallt hästarna. När jag fick allt samtidigt blev det för mycket..det gick inte att kämpa, det fanns ju inget att kämpa för.

jag vill absolut inte klaga. men 2011 har varit ett förjävligt år. jag har ärligt talat gett upp. allt jag kämpade för finns inte kvar. min bästavän pratar jag aldrig med längre, vår vänskap finns inte kvar längre. och min tvilling har nog blivit sur på mig, jag var inte vad som har hänt.. men hon pratar inte med mig. jag blir så besviken.. efter allt jag har gått igenom och jag får fortfarande en massa skit. jag orkar inte , jag hoppas mina närmaste vänner förstår mig. jag vill inte låta dum, men jag har gått igenom en del och vill bara det bästa, för nu orkar jag inte!

jag älskar verkligen dem som har hjälpt mig, stöttat mig, försökt att hjälpa mig ur detta. ni är bäst! ♥


men herregud ?!

Nu är jag faktiskt lite sur och irriterad, jag förstår inte alltid vad människor håller på med ibland. Haha, detta blev ju bara helt fel. Så onödigt...

var tvungen att skriva av min känsla för folk som inte jag inte förstår mig på...har hänt en väldigt onödig grej.
Men mitt nyår var väl helt ok, smällde ju inte lite här inne i Helsingborg nänä ? Älskar verkligen nyår, raketerna : )
Men den Bandit var ju helt fel, flera har ju blivit skadade ! Min kompis fick en Bandit i huvudet, skadade sig ganska rejält...hoppas hon blir bra!




två bilder från förra nyårsafton ;)

kram :) / lizette . ♥


RSS 2.0