Hösten 2013

I augusti kommer det två nya ponnys till stallet, båda är 4 år och ingen av dem är inridna. En b- och en C-ponny som senare ska gå på ridskolan! Kommer ha mycket att göra i höst med både galliano och Tage, och om jag är med och rider in dessa. C-ponnyn var något för mig sa Bodil så vi får väl se hur det blir med dessa projekt ;) otroligt spännande att få vara med och rida in ända från början!

Jag menar...visst var galliano väldigt grön när han kom, men han var så snäll så och lätt att lära grunderna, stadig form osv. Visst är det bra att rida olika hästar, man lär sig grymt mycket mer än att bara rida en men galliano kommer jag fortfarande ha kvar. Han går liksom före allt annat, han har kapacitet och det är otroligt kul att se hur mycket han har utvecklats av det arbetet jag har gjort med honom!

Taggad för liveeet! Inte skolan men för övrigt ;) ska snart till stallet, gallo ska ridas ut, samma sak imorgon, han behöver bli av med lite mage ;)


Ska man ramla av ska man göra det ordentligt

Har aldrig någonsin trillat av galliano men nån gång måste vara den första eller hur? Kan väl säga att jag inte ramlat av på säkert två år, skämtar inte haha

Som sagt, ramlar man av ska man göra det ordentligt och det var precis det jag gjorde ;) skrapade upp ena benen på stocken jag landade på för galliano fick för sig att vägra haha! Men efter stocken landade jag mjukt och typ låg och skrattade för att han typ äntligen fuck av mig tss...medan jag fick smaka på gräset sprang han iväg och åt, mycket snäll häst dedär lämnar sin ryttare assåå. Jeje, men har svårt att rida ordentligt i och med att min fot är skadad nu men whatever, imorgon ska han gå dressyr på banan!

Hämnden är ljuv gallopallo ;)


Världens bästa, absolut

Igår hoppade jag med galliano, och herregud vad han hoppar! Hoppa kan han men han har ingen "egen" fart för att komma över högre hinder, men vi kom över hinder på 95 cm. Duktig häst, när han kom kunde han knappt hoppa, braka genom hinderna gjorde han ;) så idag skrittar jag ut barbacka

Red Tage på banan igår och han var verkligen helt underbar, bästa känslan jag någonsin haft på honom. Superglad ryttare! Bästa hästen dedär

Mamma var snäll och köpte typ 9 Ramlösa som jag kunde ha i skåpet, slut nu höh


Det var ett tag sen eller? ;)

Tss... Nä men än så länge har detta lovet varit såå skönt! Har dessutom haft galliano i en och en halv vecka nu, gissa om jag har längtat? Haha! Galliano är förvånansvärt fin, dock sjuuuukt tjock hah, Tage är superfin och det känns grymt mycket bättre nu med honom. Trivs uppe på hans rygg ;)

Men idag lät jag galliano vila eftersom jag och Ella red till Maria park med våra ponnys igår, och i förrgår hoppade vi! Red Zorro idag istället och det var ett tag sen sist men så fin häst dedär! Sjukt mycket energi har han! Gillar det haha, men jag känner efter ett tag att det går snabbare och snabbare, inget fel på gasen i alla fall haha! Imorgon har jag både Tage och galliano att rida så jag har att göra, thank god typ ;)


RSS 2.0