HÄR SKA DET STÅ EN RUBRIK elle nåt

Är hemma nu igen efter skolan och träningen. Thank god typ. har inte uppdaterat något alls idag, jag vet och jag har äntligen tid för det också...försöker också planera min vecka, har redan väldigt mycket i skolan! Motiverad man blir va? ;)

Ska försöka fixa lite mer bilder här, roligare att läsa då. Men jag tänker inte på det liksom ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3166435/images/2013/pic_50f43c93e087c3701a93546e.jpg" class="image">


Welcome to the reality.

Skola imorgon. VEM ÄR TAGGAD?! Öh, somnar...

Men ska ta tag i skolarbetet imorgon, sticker direkt till HB hallen efter skolan och sen måste jag verkligen plugga, yay! Har i alla fall precis duschat och fixat lite, rummet blev inte helt klart haha lat.. Ska soova nu så godnatt!


Statistiken uppåt!

Kommer börja blogga mer, göra om lite här med ny header och lite sånt. Kul att jag har fått fler läsare, blir lite mer motiverad till att blogga då liksom ;) dessutom kommer jag skriva mer om min vardag eftersom jag inte kommer vara ute i stallet lika ofta..

Bloggen går framåt i alla fall!


Hemmaa

Fast kom hem för typ två timmar sen.. Har ätit lite pannkakor hihi, energi till att städa rummet!

Red ut idag med Felicia och ja..det gick väl..okej för dom stannade gaaanska ofta men haha, det var roligt ;) både galliano och sammie taggade som satan uppför en backe och till och med GALLIANO tog i haha! Kommer sakna att rida ut med honom haha :( om tre veckor får vi se...ska städa mitt rum nu, hörs!


Tröööött

Söndag idag, måndag imorgon..längtar inte ;) men ska till stallet om en timme typ, ska rida ut med felicia, mysigt..det är ju ändå sista dagen med honom. Det svider, ja det gör det

Safir igår då, red inne i hallen för banan var frusen. Men han var väldigt avslappnad och fin, gick bättre mot slutet. Han tar vääldigt mycket i vänster sida och har mer nerv än va galliano har så det är lite annorlunda att rida safir, men han är en superfin ponny!


-

Är hemma från skolan idag, så off idag. Vill typ bara..sova haha. Hörs väl senare när jag mår bättre...


Mår sämst, finns inget annat att säga.

Ena dagen är jag glad och allt är perfekt, men nu mår jag verkligen skitkasst. Troligtvis tar skötaren galliano från och med nästa helg, jag har honom denna. Hadé


Godnatt!

Har precis duschat så ska sova nu, typ. Är ganska trött ändå men kommer väl ligga och lyssna på musik istället för att sova haha good job!

Är såå taggad för träningen imorgon, men vet ärligt inte vem jag ska ha eller vad vi ska göra, första träningen detta året ;) skriver kanske om den, om jag orkar, på kvällen imorgon annars skriver jag på fredag. Ska försöka sova nu, godnatt!

Typ jag nu..happyface


Fika med pappa snart<3

Var hemma till tre, åt liiite och nu ska jag iväg och fika med pappa.

Imorgon ska jag till HB hallen direkt efter skolan, slutar 4. sen åker jag till stallet och har träning! Äntligen typ...
Uppdaterar mer ikväll ;)


Känns rätt bra ändå

Dagen har varit bra thank god, fick ett överskåp idag mwihih så snäällt<3 chill lektioner, nästa vecka kör jag på mina planer, ska prata med min mentor och skolsköterskan också. Fick reda på ett svenskaprojekt idag som jag inte är lika taggad till, haha :( men får väl se om det blir rättvisa grupper, sjukt elakt annars. Hah

Efter skolan käkade jag lite sen stack jag till HB hallen. Lönt haha för jag och min bror satt sen och kollade på ice age 4 med godis och bara onyttigt...mysigt ändå, men sitter nu i sängen och ska sova. Börjar 8 resten av veckan, och börjar imorgon med idrott yaaaay!!
Inte taggad, men hörs imorgon godnatt läsarna, som är kvar


Haha pajas, not kidding

Min bror skriver en status på facebook; "köpt ut åt syrran, badboy for lajf"

Han köpte mig en energidricka..


Dagen innan skolstart

Ja, och den dagen är snart slut..inte riktigt redo för ett par månaders skola, haha. Har varit hemma hela dagen, sov uuut! Har duschat, lagat mat och sitter just nu med en ansiktsmask, ska ta av den nu. Så lägger mig i sängen sen, börjar 8 imorgon, that sucks yes men slutar kvart i två!

Tror skolan blir lite bättre med mer hjälp, äntligen...ska faktiskt bli kul att prova detta, hoppas verkligen!


2013,

Snälla, bli bättre än 2012. Åh min största dröm just nu alltså, 2013 började bra, 2012 slutade dåligt. Men har lite att ta tag i nu, kan inte riktigt bestämma mig...men damn it, detta året ska bli awesome. Hoppas jag!

Fick en dum kommentar av en vuxen person i stallet, vilket gjorde mig ledsen. Liksom har jag inte fått så mycket skit att det räcker snart? Tydligen inte, jag låter antagligen den andra skötaren ta galliano ett längre tag. För jag tycker det är så onödigt det som går runt där ute, man blir bara ledsen av det. Haha, vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag vill slippa detta, jag skulle aldrig tagit galliano från första början, ännu en pålle som jag inte kommer ha längre, känns bra.

För jag vill också sådär komma någonvart. Många av mina kompisar köper hästar nu, och allting går bra för dom, haha jo själv är jag fortfarande skötare på en liten C-ponny som jag vet inte kommer ut och tävla, speciellt inte jag, han och jag kommer ju aldrig komma ut på banorna, lönt liksom. Jaja, whatever..får skaffa men en Kiwi till häst istället ;)


RSS 2.0