Snabb uppdatering!

Berättar mer om allt typ imorgon ;)


Bossigt

Heh, fin design osv på vår galileis kikare ..


Haha men pallar inte..

Satt vid köksbordet, sen bara började det droppa blod från min näsa sådär lite efter, " jag tror jag fick näsblod precis..?" Duktigt jobb..

Bjuder inte på bild haha sorry,ska till Ica sen med mamma för att handla matsäck till basketcupen imorgon. Taggaaaa!! Ska chilla lite haha, bloggar igen sen ;)


Hemma..

Kom hem för typ en halvtimme sen, galet trött.. Var riktigt sur i skolan, vikaren blev inte heller så speciellt glad när jag blev irriterad på henne men hon får seriöst skylla sig själv haha.

Har precis ätit så tar det lite lugnt nu framför TV:n, börjar 8 imorgon med teknik så hinner kanske blogga innan dess!


Godmorgon!

Käkar frukost nu och börjar inte förrän om två timmar.. Bra där :( går till fyra idag, bloggar då!

Nyttig, höhmhöhm..


Vad händer egentligen?

Alltså ja, jag har ingen aning själv.. Men har lite planer klara i alla fall hoppas detta ska funka!


Chillade på livet i blåsten

Pigg osv..


I hate this shit

nog fler än mig som inte är nöjda med sig själv och detta leder seriöst till ett helvete

ni kommer inte förstå varför men jag skriver det bara. "Ska det vara såhär så slutar jag hellre på honom"
alltså, jag har verkligen tröttnat på systemet bland allt ute i stallet. Därför väljer jag att antagligen sluta rida Galliano..Slutar jag rida honom, så slutar jag helt och hållet med hästar.

Det här är inget som är bestämt ännu, men ärligt så lutar det åt det hållet. Jag är inte speciellt glad över detta heller... 


blogg.se appen

asså ja, vet inte riktigt vad som hände där? hahah! så kommer det några konstiga inlägg.. så vet ni varför ;) 
ska fixa så fort som möjligt
 
har gjort NO-provet thank god!! sjukt jobbigt :( har precis ätit lite, väntar på att pappa ska ringa, fikaaaa! :D
seen måste jag plugga spanska och läsa ut min bok till imorgon. så plugga hela natten? ohyes!
 

bussy, möh..

ska börja plugga nu, skulle egentligen stannat kvar i skolan men jeanette var på möte ska nee. Har NO-prov imorgon och på torsdag(tror jag) att jag har en svenska inlämning+spanska förhör, fredag ska jag vara klar med SO-inlämningen som är gaaanska svår för jag har inte fått den än.. hurra!

orkar inte plugga men jeje, ska fixa blogg.se appen i mobilen dååå får ni bilder! :D 
 
 

mwihihihihiihi

kom hem sur från skolan, kom hem glad från väla hihihihi

måndag imorgon..

längtar inte alltså, har (äntligen) spanskaredovisning imorgon..ska få skönt att få det överstökat, har det den första lektionen så det är bra! har grattat pappa på farsdag idag i alla fall, bor ju inte hos honom just nu men efter jag fyllt år så ... ;) ska fika med honom på onsdag eftermiddag, skönt efter ett NO-prov sådär ja! ◊ har också planerat in en shoppingtimme, haha, med Ella på torsdag innan vi drar till stallet! finally, typ!
 
Red Gallopallo imorse, kan väl säga att vi har haft bättre ridpass.. ? Han var verkligen seg så jag ville inte rida på banan så red ut lilla rundan istället. Men det är så skönt för han är alltid så mjuk i munnen, jag känner verkligen sån skillnad på honom sen han kom! så lycklig :') 
 
tjockismage..
förresten! Galliano är utan skor nu, tror faktiskt han trivs utan! :) 

fredaaaaag!

yes, så skönt det ska bli med helg, gosh alltså! virrade runt på skolan efter att vi hade slutat med några kompisar, försökte hitta min lärare tog inte sådär typ hundra år eller så att hitta henne heller nejnej. Har ätit liiite och snart ska jag fika. åker ut till stallet sen för att rida både Safir och Galliano ♥

Förresten Safir är till salu, länk till annonsen: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=668173&inriktning=&typ=
 
superfin är han! hörs senare ♦

favoriten ♥

 
 
 
vacker som få, right..

feber, snälla dööö

orkar inte, satt och gjorde läxa till seent på kvällen, eller ja natten. Vaknade igen fyra timmar senare och hade feber så är hemma idag. Har så sjukt mycket att göra i skolan egentligen så good luck med mina betyg. var dessutom på utvecklingssamtal igår, och det gick väl helt okej. Sa till om att vissa i min klass (jag och några andra) får sluta klockan 16:00 två dagar i veckan!! och om vi har mentorsträff, TRE dagar i veckan! sån sjuk överdrift, jag har ingen fritid längre ?!

fick dessutom förfrågan om jag ville rida Safir varje fredag, och med tanke på att gallo har fått en skötare hade det varit en bra idé faktiskt. ska svara på smset idag!
 
annars har jag bara legat i sängen heela dagen än så länge, orkar inte göra så mycket haha.. ska få igång datorn där nere med massa bilder på, hoppas seriöst att den fungerar nu!
hörs sen!

yey

har tryckt i mig en bit kladdkaka, ganska gott ändå, och jag är så lat att jag bara har chillat heh. orkar seriöst inte, har en spanska redovsining imorgon+glosförhör faaast det är enkelt ;) sen måste jag göra två stycken matteläxor som är fett svåra. det är inte räkna matte, utan man ska svara på en massa frågor, reflekta, utvärdera blablabla..

igår fick reda på lite betyg på 2 inlämningar och ett so prov, och det gick askasst. finns inget bättre ord, askasst. blir fan deprimerad..och idag fick jag reda på vad jag fick på idrottsprovet, på dem fyra nivåerna (där 1 är sämt, fyra är bäst) en sån matris iaf, så fick jag 3,3,3,4. helt okej, klart man vill ha alla fyror och självklart vill man veta vad som man kunde gjort bättre.
 
väntar i alla fall, o juste !! damn it, har svenska ocksåååå, och ett no prov nästa veckaa, jag dör :( aja, har utvecklingssamtal kvart i 6, så väntar på pappa. gör alla läxor sen, haha.. om jag nu gör dom..
 
 

brb!

ska göra lite varm choklad hihi, och sen sätter jag mig med läxan :) 

sköönt!

börjar kvart i 11 idag och imorgon börjar jag halv 11, ganska chill alltså ;) men har ganska mycket läxor som jag ska börja med idag, glömmer inte redovisningen i spanska på torsdag! 

måste byta om nu, haha, hörs later on!

ELLAAAAA?


something random

 

hemma, finally

sov hos ella igår, så knäppa vi är just sayin'.. men i alla fall, en ganska lyckad halloweenfest i stallet avklarad äntligen! så är verkligen helt slut, vill äta och sova resten av livet typ haha! men min halv bror typ, ahr filmkväll så orkar inte vara där nere, stör dom bara då. har absolut inga bilder eftersom min mobil är sönder, så får lösa det på nåt annat sätt :)
 
hörs sen!

...


haha, so me...


höhö


true


hemma igen!

fast kom hem för typ två timmar sen, hehe..har ätit lite och chillat på livet lite. ska snart duscha, och sen städa rummet :p 

och det gick faktiskt bra idag, Odessa var så lugn så det funkade hur bra som helst ;) jag och Tess red ut en ganska lång runda, mysigt! ♥ imorgon är det halloweenfest, damn it vad det kommer bli bra!! 
 
sorry bästis, jag tycker om min mysse så mycket att jag var tvungen att sno bilden, mwihihhihi
 
/ lizette . ♥

godmorgon alla!

fick sätta klockan igår kväll för att jag ska kunna gå upp nu :( ganska trött, men ska byta om och slänga i mig nåt att äta och sen cyklar jag till ett annat stall och rider ett sto...majgad, heh jag och ston, vi går liksom inte riktigt ihop men det kommer bli spännande och se hur detta går ;)

cyklar om 20 minuter så måste skynda mig! hörs ♥
 

le ponny style..

haha, woups eller nåt.. trillade inte av, sånna skills jag har alltså ;) 
 
 
heh.. / lizette . ♥

RSS 2.0