vaknade klockan 7, det är något fel på mig asså

INTE OK DETTA, jag har seriöst inte kunnat sova längre än halv 9. suuuuck. Vet att jag har varit lite sådär frånvarande haha, men det har hänt lite saker. Önskar jag kunde dela med mig av det, men det kan jag inte..i'm so sorry everyone ;) 
 
Ska i alla fall till stallet nu på morgonen, runt halv tio hämtar morfar mig. Fint väder idag, så jag rider ut en liiten runda och sen blir det troligtvis dressyr på banan. Det kan nog behövas för han var inte så fin som jag hade hoppats på i fredes. Hängde i bettet och var inte alls med på att arbeta, trötta mig Gallo. Men sen har jag heeeela veckan på mig att rida igenom honom, PÅSKLOV HIHO 
 
Sitter vid datorn så jag har inga bilder, lättare att uppdatera från mobilen haha
 

true shit

Ligger i sängen med musik i öronen, ska sova nu hade jag tänkt! Godnatt där ute :)

Inspo bild till träning, damn thats true


Bara lite skitsnack

Sitter vid TV:n just nu, har precis ätit lite. Ska inte göra mycket idag, träna på spanskan som är till imorgon bara. Har lust att baka..men jag orkar inte riktigt haha. Åh, så trött...

Som nu märkt skriver jag inga längre inlägg, känns inte så kul just nu ;) har dessutom ingen häst just nu, så det blir lite mer samma sak hela tiden. Men skönt att vara tillbaka!


Det blåser verkligen inte ute..

Eller inte. LYCKA TILL ATT KOMMA TILL SKOLAN HEL LIZETTE

men just nu äter jag frukost, så trött..kommer säkert somna i min yoghurt. Bye bye, ska fixa mig lite till!


22:00

Och ligger i min säng. Har funderat länge på om jag orkar svara på ett meddelande, en och en halv vecka sen jag fick det. Lönt? Tillräckligt sårad. Jaja, imorgon är det en ny dag och min fina vän fyller byxmyndig. Hämnden är ljuv och det kommer definitivt sjungas i matsalen!

Ska sova nu i alla fall, ska vara snöstorm imorgon så vi får väl se hur jag kommer till skolan. Godnatt ni!


Just nu: spanska


Typ 3 timmar håla..

Har precis redovisat så nu sitter jag bara utanför klassrummet. Kommer ha haft håla i typ 3 timmar, jättekul..


Så trött :(

Har precis ätit frukost och väntar på att mamma ska köra mig till skolan. Hade seriöst inte kommit någonvart i det här vädret, storm eller?

Har i alla fall spanska nu på morgonen, håla och sen äntligen min engelska redovisning. Jag vill ha den gjord NU!
Nej men, åker till skolan snart, uppdaterar i eftermiddag


Fighting with you is the worst

Låt mig slippa det här nu, snälla.


Glömt att berätta antagligen

Safir blev såld förra veckan, har bara galliano varannan helg. Jätteglad just nu...inte


Pancakes <3


Helloo

Hej allihopa, sitter och käkar frukost nu och sen ska vi väl typ..göra pannkakor? Nej men vi är riktigt sugna på pannkakor, men tar ju lång tid innan man kan äta dom, jobbigt.

Som sagt så ska jag träna på spanskan och engelskan senare, när Ella har åkt hem, eller ja kanske kan redovisa för henne. Men vi ska väl göra pancakes nuu, hörs!


Godnatt läsarna

Ella har vart här idag och hon ligger och snarkar nu så kan inte riktigt sova, passar på att skriva ett inlägg nu...
Är så trött just nu, orkar inte röra på mig haha. Träningsvärk överallt, skojar inte.
Skönt ändå.

Men imorgon ska jag träna på spanskaglosorna och engelska redovisningen som jag har på måndag. Ska bli vääldigt skönt att bli av med den asså, för vi hann inte med så många redovisningar som det var tänkt i måndes så vår grupp är den första som redovisar på måndag. Sjukt bra!

Men ska väl försöka sova nu och lyssna på när Ella snarkar, godnatt på er!


Favoritlåten just nu:


Happier without you.

Är riktigt trött just nu, SOVA. I alla fall, har ingen häst denna helgen så idag vid två kommer Ella, måste städa mitt rum lite HAHA för seriöst det ser förjävligt ut...

Bloggar lite mer sen antagligen, hörs!


Ihopkurad ponny, men så vacker


Åh men underbar ponny ❤


Så chill vecka

Denna veckan har varit så skön, måndag vanlig skoldag, tisdag studiedag (var på Maria park skolan) onsdag "göra film dag" typ, och idag samma sak, imorgon samma! Börjar 8 och slutar två, alltså jag klagar inte ;)

Men ja, har varit hemma ett tag, åt lite och sen ikväll ska jag träna dressyr. Ska fråga Anna om inte hon kan filma i mörkret eller nåt..skulle vart sjukt bra, men vi får väl se ;)


Wåw

Har hänt mycket sen sist, inga bra saker dock. Jag är seriöst trött på en massa skit, asså livet ska väl ändå vara sådär sjukt bra när man precis fyllt 15? Värsta freedom, nej men cykla utan hjälm lagligt är crazaaaay, kul ju. Men allvarligt, mitt liv går inte framåt...det har stannat. Jag står på samma plats som förut, försöker allt vad jag kan men det lönar sig såklart inte. Och detta har ju då lett till något större än vad jag trott. Just nu är allting så mycket värre än vad det var innan.

Jo, själv satt jag nästan hela fredagen i en svart håla som jag inte kom ifrån. Det blev bara värre med dagen, jag kan bara säga att jag har otroligt underbara vänner. Dem hjälpte mig i fredes när allt rasade. Verkligen rasade, där gav jag upp. Och vad gör jag nudå? Alltså ja, jag går till skolan with no feelings och går hem från skolan with no feelings. Amazing.


RSS 2.0