hahahaha, kunde inte sluta skratta åt denna igår alltså..


jag har så sjukt fullt upp och jag har inte gjort ett skit..

jag har svenska, no, so och idrott att göra.. om inte jag har mer att göra? imorgon slutar jag fyra så cyklar så fort jag kan hem och sen drar jag in till stan för att träffa ella och följa med när hon sjunger. och käka glass, haha..
 
så när jag kommer hem ska jag sitta resten av kvällen och bara plugga, plugga, plugga..detta ska jag klara, jag måste och jag vill men jag har ingen ork liksom. mamma gör det inte heller bättre och hjälper mig inte med läxor och sånt, nänä..det första hon gjorde när hon kom hem från småland, inte träffat henne på en vecka, jo det var att dra upp det här med barnbidrag och pappa. har han satt in dom, vart blir pengarna av osv. och jag blir alltid så jävla arg och speciellt när hon börjar skrika på mig, klart jag blir arg och irriterad. TA DET INTE MED MIG! 
 
jag har fått klara mig själv sen jag började i trean och det är rätt så lång tid, har typ inte haft nån rolig barndom över huvudtaget. så nu ska jag gå och duscha, läsa lite och sen gå och lägga mig. fast den planen kommer inte att hålla, håller inte något alls. ingen sån person har jag märkt..
 
ohyes, I'm not.
 
/ lizette . ♥

vila i frid bästavän
jag kan inte sitta här, skriva och förklara hur dåligt jag mår. jag är helt tom på allt, inga tankar ingenting. det enda jag försöker inse är att min allra bästavän inte finns längre. baloo, i nästan 4 år. jag vet inte vad jag ska göra..jag blir så ledsen att jag faktiskt inte har en aning om vart jag ska ta vägen, jag vill försvinna, jag vill ut, bara skrika rätt ut. men det lönar sig inte, det gör inte saken mycket bättre. han är borta nu, och HUR ska jag kunna vara kvar i stallet när HAN inte finns där, och hjälper mig med saker. vad fan ska jag göra?!
 
alla dom minnena som jag har med honom.. nej, det finns ingenting som förklarar hur mycket jag älskar honom! han har ju lärt mig allt, alltid funnits där och framför allt, han kände mig. han visste vem jag var och det märktes. allting med honom har varit så himla roligt, allting! jag älskar honom, och det kommer jag alltid göra. Och jag ger upp. sorry. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ponnyn som har haft hela mitt hjärta, och det kommer han alltid att ha. ♥
 
Baloo
1993-2012, 26/9 †
vila i frid mitt hjärta, jag älskar dig så oändligt! ♥
 

fanfanfanfan, onsdag idag.

Baloo tas antagligen bort idag. den första tanken jag fick när jag vaknade sådär 20 i åtta när jag börjar åtta, vad bra denna dagen börjar. Har håla nu så har precis ätit och nu ska jag byta om. har NO sen, härligt! nog, haha..
 
är så himla trött nu, så hörs senare..

ohyeah,so you have found someone else? well, I still care about you.

Har studiedag idag och mina föräldrar är bortresta så Tess sover antagligen hos mig ikväll, kommer bli superbra. Ska nog snart gå och fixa mig, ringa mormor och morfar om inte dom kan köra mig ut till stallet och ringa pappa. too muuuch!! Tess följer kanske med till stallet och fotar Baloo åt mig, eftersom det här antagligen är den absolut sista dagen jag någonsin kommer ha honom. Min älsklingsponny .. ♥
 
Gjorde klar engelskan och svenskan igårkväll så nu äntligen har jag det klart! Måste redan börja planera inför torsdag känner jag, eftersom jag är ensam hemma och jag ska cykla till kullaberg och orientera med klassen, kulkul.. hörs senare tror jag haha ;) 
 
/ lizette . ♥

btw

Jag har Tage i en vecka i oktober, något att se fram emot i alla fall..

det känns ganska hopplöst just nu alltså..

Är det liksom för mycket att begära? att jag nångång kan få vara glad för ett tag? det finns så mycket att säga att jag inte får fram det, jag har egentligen kanske inte något att säga? så kan det inte vara..det är för mycket, känns som om att det är det enda jag tjatar om. Men jag har rymt från alla mina känslor och inte riktigt berättat för någon hur jag faktiskt känner och hur jag faktiskt mår. Och den känslan av att ingen förstår riktigt, att man dras åt olika håll, att försöka låtsas som om det egentligen inte är något men i själva verket är allt bara jättekasst. 
 
jag har haft stora bråk med min familj och mina vänner. Jag har aldrig berättat detta såhär, men nu får det vara..orkar inte. Min bror har tagit sååååå mycket plats och jag har inte haft nån plats i familjen, jag sitter liksom i utkanten.. jag har vant mig av att inte berätta något för mina föräldrar för jag vet att dom inte skulle bry sig mycket alls, för dem är för upptagna med min bror. allt handlar om just han! han har inte kämpat alls, varken för skolan eller för sitt liv överhuvudtaget och jag sitter hemma och pluggar och försöker få så bra betyg som möjligt och ja..vad får jag för det? ingenting alls, inte ens någon uppmärksamhet eftersom mina föräldrar lägger inte märke till att jag kämpar för exakt ALLT! jag kämpar mig till det jag har och allt rasar, vad ska jag göra åt det när jag redan mår dåligt? är jag hos mina kompisar så märker man verkligen skillnad..dom kan prata om allt med sina föräldrar och familj, dem får massa uppmärksamhet och beröm för saker dem inte ens behöver kämpa det minsta för! så vill jag också ha det, men istället får jag skit direkt när jag sätter foten innanför dörren. 
 
Hästarna gör inte detta bättre. Allt började med Kornetta, hon fick hovböld och var tvungen att avlivas. Där fanns inget bestämt datum för det men en sen kväll fick jag ett SMS om att hon skulle avlivas klockan 5 på morgonen dagen efter! jag cyklade allt vad jag kunde i värsta höstovädret bara för att komma till stallet och pyssla om henne en sista gång. att få reda på det så..är verkligen lågt. hon var näst intill min egna häst, OCH JAG FÅR REDA PÅ DET VIA SMS SENT PÅ KVÄLLEN DAGEN INNAN?! och se henne den sista gången, det sista ögonblicket skär genom hjärtat på en. Inte nog med det hade jag ju börjat rida Nella...
 
ca två veckor efter att Kornetta hade avlivats fick Nella kolik men hon blev bättre. Sen fick hon kolik en gång till och de fick åka in till djursjukhuset. samma dag som hon åkte in dit mockade jag till Baloo och så skulle jag ta halm och där inne satt många från stallet och åt. Kikki tittar på mig, (jag var hur glad som helst efter ridpasset på Baloo) och då säger hon det rätt ut framför alla: " du vet om att Nella är på djursjukhuset va?" ja.."hon kommer inte tillbaka igen.."
inte en gång till..jag började såklart storgråta och insåg hur förjävligt mitt liv var. jag började storgråta inför nästan halva stallet..vilket underbart besked.
 
En månad senare fick jag reda på att den ponnyn jag har lärt mig ALLT på, som jag hade haft i tre år, skulle säljas. inte baloo, detta kan fan inte vara sant... jag hade kämpat och slitit med den ponnyn för mitt liv, och vilket jobb det har varit! det går verkligen INTE att beskriva, vilken skillnad det blev på honom när jag började lära mig knapparna på honom, vi liksom klickade. vi klarade allt tillsammans, även fast han lyckades kasta av mig ett par gånger...men jag kommer ALDRIG; NEVER EVER glömma hur glad jag var efter dem alldeles perfekta ridpassen och hur perfekt han var då! det går verkligen absolut inte beskriva hur mycket kärlek jag gav honom och hur mycket jag älskar honom ♥ det kommer jag alltid göra! 

Men när jag slutade rida honom tappade han alla sina muskler, han tappade precis allt. men jag fick frågan om jag ville rida honom, det var en månad senare ungefär. Då skulle jag jobba upp honom igen och allt skulle bli bra! trodde jag..allt var helt annorlunda. inte alls samma häst att rida, eller gosa med. Men det var ju ändå fortfarande samma Baloo. Jag har fått inse att jag är för lång för honom och jag satsade på att longera och arbeta honom från marken, och gud vad jag ångrar mig nu i efterhand. Baloo har varit jättesjuk, det började med att han fick hovböld och efter det blev han bara sjukare och sjukare. hans päls, hela han..så mager, så mycket gallor. Han åt varken sitt hö eller sitt kraftfoder. han har tagit prover och jag fick ett sent samtal från Moa(hans lilla "ägare") i tisdes. Jag visste att det var dåliga nyheter, varför annars skulle hon ringa nu? 

jag hade rätt, när jag svarade storgrät hon. knappt så hon kunde prata. Det pyttelilla hon fick fram var att Baloo inte skulle klara sig. Där bröt jag ihop. Det är hans slut, mitt och Baloos slut. I snart fyra år har jag haft honom, och jag kan honom utantill jag vet precis exakt hur han tänker och vad han håller på med. jag kan inte tala om hur kasst jag mår, och för vem ska jag berätta allt detta? för någon som inte bryr sig antagligen.. för vem är ledsen över något sånt? jag har så mycket att säga, hur mycket jag älskar baloo, men vad gör det för nytta egentligen. han blir inte bättre för det...baloo är fortfarande världens vackraste, världens bästa, världens finaste, min ♥ jag älskar honom något enormt, och att se honom såhär är hemskt. hjälp mig, någon...
 
Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Överväger om jag ska sluta med hästar totalt eller ska jag kämpa och vänta tills nästa häst dör? ärligt så vet jag inte vad jag vill. allt går så dåligt som det bara kan gå och det kan verkligen inte bli värre. så hästvärlden, är det slutet här för mig då också? tror det va.
 
guldstjärna till dem som orkar läsa detta. 
 
 
 
 

för mycket. detta är seriöst skit

sitter och skriver på svenskauppgiften, ska göra NO:n och spanskan sen och ska kolla upp franska revolutionen också..OCH JAG HAR PROV I MATTE IMORGON SÅ JAG MÅSTE PLUGGA TILL DET OCKSÅ! ohyes, it sucks..
ska skriva lite till på svenskan sen ska jag äta pannkakor med the family ♥
 
imorgon kväll, kanske om jag hinner ikväll..kommer det ett stort inlägg. Liv och död.. seriöst inlägg om hur det ser ut just nu, i min hemska värld. berättar allt då! 
 
/ lizette . ♥

hemsk!

Herregud, detta är ju bara så sick. HUR i hela världen kan och FÅRHON rida honom?! det här suger..
 
Jag hade hört att en ridlärare skulle prova Galliano, givetvis kan jag ju inte gå runt och säga det till alla. Det har ju inte hänt ändå, men för några dagar sen fick jag reda på att hon faktiskt red honom! Denna ridläraren är större än vad jag är, och väger för mycket för lille 5 åringen, och hans muskler eller rygg håller verkligen INTE för det?!
 
Jag vet inte om hon får lov att göra såhär men jag tycker att det är för mycket, fine om ridlärarna rider d-ponnysarna med c-ponny? nej, helt ärligt..detta kommer jag verkligen ta upp på ett möte! 
 
Dessutom har jag fixat ihop ett bettlöst åt Galliano till lektionerna därför han har blivit stum och är inte alls lika känslig som innan. Småbarnen rycker och sliter i honom och han är ju redan ostadig och vad händer då om dom rider honom? jo, han blir ännu ostadigare. Och vi vet ju alla hur det kommer sluta, åt skogen. Jag har hängt undan tränset med bett för vad jag vet så hade dom använt det även om dom inte skulle ha gjort det. Hoppas verkligen detta blir bättre för det är INTE OKEJ!
 
 
/ lizette . ♥

RSS 2.0