Galliano igår

Han var hur fin som helst, han är fortfarande inte riktigt van vid tränset men han är riktigt snygg i det!
Tänkte ta en privatträning för Anna med Galliano eller Filur nån gång på lovet... Jag får se hur Filur blir i tränset, säkert lika snygg! ;)

Men inatt är det nytt år.. 2012...Hoppas det nya året blir lite bättre än vad detta året var för mig, hoppas verkligen!

Saknar verkligen Kornetta och Nella ♥





kram / lizette . ♥

Svar på kommentar

Anonym om nytt träns!:

VARFÖR köper du ett träns närdu inte ens har egehäst?


Svar: Jag hade tänkt åka ut och tävla Filur till våren, och det tränset han har är inte så snyggt, Galliano har inte heller ett så snyggt träns. Dessutom tyckte jag att det var snyggt, och faktiskt inte så himla dyrt för ett "dressyrträns" om man säger så. Bred nosgrimma och mjukt foder ! :)

nytt träns!

fick två presentkort på Hööks på julafton, så jag köpte ett träns ! :)
Mycket breeeed nosgrimma, trodde först att det inte skulle vara snyggt på Galliano... men han blev ursnygg! Han är lite ovan vid det och går inte som han brukar med det, men han vänjer sig ;)



kram :) / lizette . ♥

snart tillbaka..

Fick jullov idag , äntligen :) Ska rida en liten ponny senare idag, just nu måste jag bara chilla lite... Johanna sjöng idag och hon var grym, hon har en sjukt fin sång röst! riktigt duktig var hon, mycket beröm till henne!


underbar, haha ♥


vila i frid hjärtat..

det är kanske inte meningen att jag ska hålla på med hästar? ingenting går bra just nu. 
Kornetta försvann från mig, sen Baloo, nu Nella. jag förstår inte... jag orkar inte mer.

Nella...
Jag trodde du skulle bli okej, det trodde vi nog allihopa...
Jag kom i fredes och skulle mocka. Jag kom in till halmen och Kikki tittar på mig, jag visste om att Nella var på djursjukhuset, men det var något fel. Hon säger det rätt ut: Hon kommer inte tillbaka..
jag fick panik, jag trodde inte det var sant...att detta hände en gång till. en gång till !!
det var just detta jag inte ville skulle hända, det är det värsta som kan hända. och det hände.
lillan, jag kommer sakna dig något sjukt.. du kommer få det så bra där uppe tillsammans med Kornetta och Firre.
älskar dig ♥

eftersom detta hände en gång till tror jag att jag kommer vara borta ett litet tag, vilket jag redan har varit. som sagt den senaste tiden har varit svår för mig.. jag hoppas ni läsare förstår mig.

kram / lizette ♥


sitter just nu...

och pluggar inför matte & fysik prov. Jag längtar verkligen inte! Men jag får hoppas på det bästa ;)

Igår red jag Baloo lite i paddocken. Ett lugnt dressyrpass, jag provade faktiskt rida lite med sporrar på honom. Vilket gick hur bra som helst, han lyssnade perfekt på mina hjälper och gjorde dem mest perfekta skänkelvikningarna han någonsin har gjort! Jag är så stolt över honom! :D
Baloo är ofta tjurskallig och brukar aldrig vilja röra på sig i galoppen, han vill helst bara springa lite ute på spåret. Men igår var han så duktig och gjorde skänkelvikningar i galoppen också :)

Jag ska fixa så att jag har mina smilisar på den här bloggen också, lite roligare att läsa ;)


 hoppträning i somras :)

förra vintern då det gick så himla bra!

kram :) / lizette ♥


lizette håkansson

Hej! :) Efter att ha haft min andra blogg i snart 3 år, och jag inte har haft någon lust till att blogga på den bloggen något mer, kanske något inlägg då och då. Så bestämde jag mig för att fixa en ny blogg, nytt och fräscht. Inget som påminner om något. Dem senaste månaderna har jag inte mått så bra efter att Kornetta, den ena hästen jag tog hand om, blev avlivad. Samma dag fick jag reda på att min andra häst jag rider skulle säljas. Det var ganska svårt att ta det på samma gång.
Baloo (som ska säljas) har jag haft i två år, och det är inte lätt att rida på en häst man vet om ska säljas. Efter jullovet kommer jag inte ha honom något mer.

Men nu har jag börjat rida en annan häst, Galliano som är en c-ponny. Han är 4 år och behöver ridas till lite, jag och min kompis hjälps åt med det ;) Ibland får jag även rida en annan c-ponny, Filur. Honom har jag tränat med mycket och lärt honom en del, nu till våren satsar vi på att komma ut och tävla en LB:1 och en LA:1.


Kornetta ♥

Baloo ♥

har inga bilder på Filur och Galliano än, fler bilder på Baloo och Kornetta har jag och kommer lägga ut en del!

kram :) / lizette ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0