Helloo

Precis käkat frukost, har inget att göra fram till typ 1 för jag har insläppet idag med. Så ska nog titta på film hemma haha

Red barbacka igår men det var fruset på banan och fältet är inte bästa stället att rida på då. Dessutom var hallen upptagen så jag red inte så länge, skrittade ut en sväng i solen istället..typ ;) har sån lust att träna idag men det är erikträningar i hallen antagligen så kan inte rida förrän efter mitt insläpp, asså ja jag har inte en aning faktiskt.


Dagen efter julafton sådär..

Nöjd med mina julklappar, fick mest body lotion och lite sånt, älska ❤ kan aldrig få nog av sånt haha! Men jag fick ju min vackra jacka som julklapp, och det räcker egentligen, men en rolig julafton hade jag tillsammans med familj och trevliga människor :)

Har galliano igen.. Nån gång typ den 28:de för då har jag insläpp, kommer inte ihåg haha. Längtar till att få träffa honom igen, knäppt det låter men faktiskt ja. Så är det... Hoppas alla haft en super jul för det har jag!!


Åh, världens mest perfekta

Galliano var GALET fin igår, framåt och på glatt humör, nästan ibland haha.. Men riktigt duktig han har blivit, är så glaad! Nöjd ryttare :)

Idag var det snöstorm så red inte, vet inte när jag har honom igen eftersom den andra skötaren har honom... Men aja, imorgon är det JULAFTON! Åker till Halmstad med pappa, Heléne och syskonen och firar jul :) har kläderna klara till imorgon också, nöjd äntligen haha ;)

Hörs imorgon


Jullov hell yeah!!

Denna veckan har varit sjukt bra i skolan ändå, faktiskt rätt underhållande haha... Men hade skolavslutning idag, och fick mina betyg, gosh är ganska nöjd med betygen! Trodde inte att jag skulle få så högt betyg i SO, haha crazaaay. Men annars, sjukt awesome vecka :)

Idag var galliano riktigt rolig att rida, HELT PERFEKT! Vääldigt framåt och VILLE arbeta, riktigt fin i alla gångarter i båda varven! Herregud, blev helt paff, såå fin har han inte varit på ett tag ;) så glaaad!
Red safir på hacket, han går väldigt lågt med det och hänger med huvudet i det. Han var riktigt på tårna då det var nån som kratta på gården, haha herre... Saffo är ju inte heller den ponnyn som är långsam och seg, nejnej han racade runt med mig på banan, bara för att han blev rädd för ljudet. Duktig pålle men annars var han hur grym som helst, riktigt fina gångarter :)

Kom hem och åt gott, CHOKLAD yes! Just nu tittar jag på pirates of the caribbean, somnar snart haha.. Måste också önska min fina vän Tess lycka till, imorgon provrider hon en riktigt fin D-ponny!

Hörs!


Chill dag yes

Har haft en ganska chill dag, först teknik klockan 8 sen typ film med godis och popcorn haha :)
Imorgon har jag nog vanliga lektioner för har ingen aning om vad vi annars skulle ha hah..

Gallopallo idag då, han var lite ur fokus liksom hängde lite i bettet och lite seg för skänkeln i ena varvet. Fick inte riktigt den formen på honom som jag ville så det blev lättare arbete med honom idag, ändå glad över att han var pigg :)

Söt mister..


Fan..

Är sjukt arg och typ ledsen jag vet inte? Trött på vad jag gör, alltså...varför? Jag typ hostar blod för så arg blev jag, AV ETT SKOLARBETE. Jag blev riktigt arg på mamma och skrek, woups.. Kan inte somna och börjar 8, klockan är just nu 20 i 2, ja det blir kanske 4 timmars sömn, knappt det.. Ja i alla fall, vill verkligen bättre ön såhär, men hur ska det funka om jag inte vet hur? Åh, vill seriöst försvinna under marken. Vill förändra ALLT, good luck. Jag har tagit in mig i det här och nu får jag själv reda ut det, men jag orkar inte.

Jag är själv medveten om hur jag beter mig och vad jag själv utsätter mig för. Och jag fattar inte heller varför jag inte ändrar på det någon gång, finns inget jag egentligen kan säga emot där. Jag ska. Och jag vill, men när?

Blir så avundsjuk på folk som faktiskt får vad dom vill ha och jag bara är där, måste hjälpa dom och trösta dem för att det dem ville ha fick dem inte. Nähe? Tror ni jag bryr mig helt ärligt om vilka märkeskläder ni har eller hur mycket pengar och bortskämda ni är? Nej. Nej det gör jag inte och jag pallar inte heller med det, blir så jävla arg. Fan har lust att banka in nånting i deras huvuden och slå sönder dem, haha Gud detta låter ju helt sjukt...avundsjuk var nog fel ord, hitta inget annat haha, men hade dessa personerna varit där jag är hade dem också blivit riktigt förbannade på det jag upplever, herre så svårt att förklara aja på nåt sätt.. Jag vet inte.


Raderar detta sen, just so you know it


Haha

Sorry, vet inte om det kommit upp inlägg med bara en rubrik haha men ja, min mobil tyckte väl det var roligt ;)
I alla fall sitter på lektionen och är klar med allt så sitter med min rapport heh, är lite försenad med den..


Yesyes


Nu: slöjd i två timmar


Skillnad? Haha


Julfest!

Red Zorro som Zorro haha på julfesten i stallet, gick inte så bra.. Räcker väl med att säga att jag är ponnyryttare? ;) snart jullov i alla fall och jag hade längtat till att ha gallo för mig själv, men icke. Kan inte riktigt förklara hur cp sur jag är på detta, GÅR SERIÖST INTE ATT FÖRKLARA!!
Har inte bloggar pga att blogg appen hängde sig.. Blir lite mer uppdatering nu när den funkar :)

Ska sova nu , hörs imorgon


Helgen:

Lördag: åker till stallet tidigt, mockar till Tage och Zorro och fixar deras extrema insläpp på 10 kilo haha! Sen börjar jag nog att rida Tage sen Zorro, blir dressyr för båda :)

Söndag: åker till väla med Ella sen stallet, mocka först och sen rida Tage sist Zorro. Vet inte om jag ska rida dressyr på båda, eller rida ut en liten runda med Zorro, och rida dressyr med Tage? Faaast i och för sig, det är ganska halt ute.. Får se vad det blir!

Hörs sen, ska sova eller nåt..


Fuck my life.

Det här var den värsta natten på länge, mådde riktigt illa så sov i knappt en timme. Kändes inte direkt som en bra idé att gå till skolan vid 8 och sen ha en redovisning, nej tack..

Hoppas jag mår bättre snart, pallar inte vara sjuk nuuu!

Saknar dessutom gallopallo, har inte honom förrän nästa vecka och då är det mer än två veckor, Nästan tre veckor sen jag red honom :( så himla gosig är han! ❤


Helt slut

Klockan är 00:00 näästan och jag har precis duschat, har inte övat något alls på min redovisning jag har imorgon och jag börjar 8, kommer sitta i alla fall till 01:00 och träna och sen får jag sova i fem timmar. Har jag tur redovisar jag inte imorgon, och jag hoppas verkligen att jag har tur..

Imorgon stannar jag nog kvar efter skolan för att skriva min inlämning, den ska lämnas in imorgon och jag har inte börjat. Känns jättebra... Eller inte. Fortfarande, mår jag riktigt jävla dåligt, är helt söndrig kan man säga så? I alla fall så är det. Allting går bara sämre och sämre, önskar verkligen att allt vore normalt, skolan och min familj, framför allt hästarna. Det är dem sakerna som har förstört mitt liv, pallar inte att jag bara levt i 14 år haha men ändå...

Jag vill bara att allt ska vara över, jag orkar inte mer, egentligen vill jag prata med någon om allt jag har gått igenom och vad jag går igenom hela tiden, det rådet får jag flera gånger om dagen. Skulle jag ta och göra nåt åt saken skulle det underlätta en del, men vem ska jag prata med? Hatar detta, hatar allt. Hade jag fått en diagnos på att jag har nåt så hade det lättat lite, för detta är seriöst inte normalt. Man kan inte bli riktigt jävla arg bara för att någon mår bra och gör bra ifrån sig, man kan inte bli sur för att någon säger eller gör saker alltså helt normala saker typ sätter sig eller nåt...

Och man kan inte bli sur för att någon vill vara snäll eller frågar något. Kan någon då vara snäll och svara på denna frågan, vad fan är det med mig? Åååh låt mig vaaraaa, shit..


En halvtimme till sen..

Ska skriva klart sen träna på allt, tror jag kommer sova på mina prov och min redovisning imorgon. F direkt, jag skojar inte.. Jag bara sätter allting framför mig, gör inte det direkt, mår skitkasst kommer inte må bättre om jag inte gör en förändring, vilket aldrig kommer hända för jag är så jävla envis. Vill inte alls, även fast jag ändå vill?

Skiter i stallet imorgon, jag måste stanna kvar och göra klart allt. Orkar inte detta. Bara till att se fram emot helgen..

Nolifer haha


Hemmaaa!

Äntligen hemma, har precis ätit lite och ska göra nåt annat i en timme nu, sen måste jag fortsätta med alla uppsatser och redovisningar. Funderar på att skippa träningen imorgon för att göra klart allt, tror nästan det blir bäst..

Hörs senare ikväll!


Morning heh,

Börjar 8 med gympa, roligt. Måste typ kasta i mig mat, packa, byta om och sen cykla i snön. Säkert 10 minusgrader också haha!

Omg så söt, haha shit


Godnatt, plugga lite spanska nu innan jag somnar hih


Gott?!


fullt upp hela veckan? ja..

så himla tråkigt, har hur många redovisningar, föreläsning blablabla och prov denna och nästa vecka, och för att inte glömma, alla inlämningar :( detta kommer ju nog gå bra haha.. 

men är taggad inför helgen, dock lite många hästar.. men Anna ska iväg så jag har både Tage och Zorro, OCH Galliano haha! detta kommer bli så intressant ;) tror nog att jag bara släpper dom i hallen på fredagen, ska rida både safir och Galliano då, satsar på dem på friday yes! 

Åkte dessutom till Väla idag och köpte en vinterjacka, yees! favoriten, just sayin ♥ och en skinnjacka, eller vad man nu kan kalla det? haha! nöjd med köpen och speciellt vinterjackan, så mysig och så snygg! döör :')
skriver mer när jag har tid denna veckan ;) 

RSS 2.0